Parkmobile Belgium
Snel en voordeliger parkeren via APP

Parkmobile is als onderdeel van de ParkNow Group,  de nummer één aanbieder van digitale parkeeroplossingen.

In 18 jaar tijd heeft deze parkeer startup zich ontwikkeld tot ’s werelds grootste aanbieder op het gebied van on-demand mobiele betalingen en digitale parkeeroplossingen, zowel op straat als in garages.

Parkmobile is sederts 2016 voor 100% in handen van BMW.

Inmiddels zijn de diensten beschikbaar in o.a. : Nederland, België, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland.

Parkmobile maakt, als onderdeel van ParkNow Group, het leven makkelijker en het parkeren slimmer voor meer dan 22 miljoen automobilisten wereldwijd, terwijl zij tegelijkertijd meer dan 1.000 steden en operators helpt aan een schonere stad en een betere doorstroming.

In tegenstelling tot andere parkeerdiensten in België, opereert Parkmobile onafhankelijk van telecomproviders. Kijk voor meer informatie over Parkmobile in België op: www.parkmobile.be

Link 26 leden die de APP downloaden kunnen de promocode ‘NW2018’ bij registratie gebruiken, en de APP Parkmobile 10x gratis uitproberen, zonder bijkomende transactiekosten.

Uitbreidingsstraat 84, 2600 Berchem - 0478/76 59 02 - Sandra Smet: sandra.smet@parkmobile.com


1
2
3
4


Lid worden?

Wil je ook graag deel uitmaken van Link 26? Schrijf je dan snel in!Opkomende events

BluePoint BBQ 3.0
18/06/2019

BluePoint BBQ 3.0

Hoe netwerken? Tips and tricks + speeddating
7/05/2019

Hoe netwerken? Tips and tricks + speeddating

The network always wins!

Netwerken wordt steeds belangrijker in onze professionele leefwereld, daarom moet dit goed en verstandig worden aangepakt. Op dinsdag 7 mei geeft spreker Filip Verstraete ons de ultieme tips and tricks om te netwerken. Filip is Senior Business...

After Work Drink - Hotel Tulip Inn
28/03/2019

After Work Drink - Hotel Tulip Inn

Leer elkaar kennen en ontdek nieuwe opportuniteiten!

Link 26 nodigt u uit op de After Work Drink van donderdag 28 maart vanaf 17u30 te Hotel Tulip Inn. Het hotel werd recentelijk gerenoveerd en wij worden ontvangen in de vernieuwde bar. Geniet van een drankje en...Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van Link 26.