Parkmobile Belgium
Snel en voordeliger parkeren via APP

Parkmobile is als onderdeel van de ParkNow Group,  de nummer één aanbieder van digitale parkeeroplossingen.

In 18 jaar tijd heeft deze parkeer startup zich ontwikkeld tot ’s werelds grootste aanbieder op het gebied van on-demand mobiele betalingen en digitale parkeeroplossingen, zowel op straat als in garages.

Parkmobile is sederts 2016 voor 100% in handen van BMW.

Inmiddels zijn de diensten beschikbaar in o.a. : Nederland, België, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland.

Parkmobile maakt, als onderdeel van ParkNow Group, het leven makkelijker en het parkeren slimmer voor meer dan 22 miljoen automobilisten wereldwijd, terwijl zij tegelijkertijd meer dan 1.000 steden en operators helpt aan een schonere stad en een betere doorstroming.

In tegenstelling tot andere parkeerdiensten in België, opereert Parkmobile onafhankelijk van telecomproviders. Kijk voor meer informatie over Parkmobile in België op: www.parkmobile.be

Link 26 leden die de APP downloaden kunnen de promocode ‘NW2018’ bij registratie gebruiken, en de APP Parkmobile 10x gratis uitproberen, zonder bijkomende transactiekosten.

Uitbreidingsstraat 84, 2600 Berchem - 0478/76 59 02 - Sandra Smet: sandra.smet@parkmobile.com


1
2
3
4


Lid worden?

Wil je ook graag deel uitmaken van Link 26? Schrijf je dan snel in!Opkomende events

Nieuwjaarsreceptie Kobra
23/01/2020

Nieuwjaarsreceptie Kobra

Wijndegustatie met tapas
10/12/2019

Wijndegustatie met tapas

"Wine is the only artwork you can drink"

Via Link 26 heeft u de kans om dinsdag 10 december te genieten van een heerlijke selectie wijnen. Wijnhandel Caveman Wines uit Mortsel serveert de deelnemers een reeks Italiaanse en Franse wijnen. Tijdens de degustatie...

Management Talks
6/11/2019

Management TalksBlijf je graag op de hoogte?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van Link 26.