KPMG
Audit, belastingen en adviesverlening

De bedrijfswereld verandert voortdurend. Er is een mijnenveld van regelgeving om aan te pakken, verschuivende geopolitieke evenwichten, voortdurende efficiëntiedruk en toegenomen concurrentie. Technologie en innovatie staan centraal in de meeste bedrijven. De vraag is niet of de snelle technologische ontwikkelingen een invloed hebben op bedrijven, maar hoe snel. Flexibel, dynamisch en klaar om te reageren zijn de moderne voorwaarden voor succes.

Ons doel bij KPMG is om u te begeleiden bij het aanpakken van deze veranderingen, door ondersteuning, zekerheid en een verscheidenheid aan diensten aan te bieden om u en uw bedrijf te helpen.  Met onze gespecialiseerde dienstverleningen inzake audit, accountancy, fiscaliteit en advies zijn we er om u te helpen uw groeiagenda te realiseren en waar nodig te transformeren. Wij zijn hier om u te helpen om voorbereid te zijn op morgen.

Met onze nieuwe kantoren op de Post X site te Antwerpen-Berchem en op de nationale luchthaven van Brussel verankeren we ons in twee uiterst belangrijke economische groeipolen in ons land. We kiezen bewust voor innovatieve en duurzame gebouwen en willen proactief mobiliteitsoplossingen aanbieden aan onze medewerkers en onze klanten. Open werkruimtes, evenals de toegang tot nieuwe digitale toepassingen, moedigen onze werknemers aan om op innovatieve manier samen te werken. Onze mensen en hun werkomgeving zijn voor ons een topprioriteit om onze klanten op de beste manier te ondersteunen.

Borsbeeksebrug 30 bus 2, 2600 Berchem - 03/ 821 17 00 - Mike Boonen: mboonen@kpmg.com.


1
2
3
4


Lid worden?

Wil je ook graag deel uitmaken van Link 26? Schrijf je dan snel in!Opkomende events

BluePoint BBQ 3.0
18/06/2019

BluePoint BBQ 3.0

Hoe netwerken? Tips and tricks + speeddating
7/05/2019

Hoe netwerken? Tips and tricks + speeddating

The network always wins!

Netwerken wordt steeds belangrijker in onze professionele leefwereld, daarom moet dit goed en verstandig worden aangepakt. Op dinsdag 7 mei geeft spreker Filip Verstraete ons de ultieme tips and tricks om te netwerken. Filip is Senior Business...

After Work Drink - Hotel Tulip Inn
28/03/2019

After Work Drink - Hotel Tulip Inn

Leer elkaar kennen en ontdek nieuwe opportuniteiten!

Link 26 nodigt u uit op de After Work Drink van donderdag 28 maart vanaf 17u30 te Hotel Tulip Inn. Het hotel werd recentelijk gerenoveerd en wij worden ontvangen in de vernieuwde bar. Geniet van een drankje en...Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van Link 26.