KPMG
Audit, belastingen en adviesverlening

De bedrijfswereld verandert voortdurend. Er is een mijnenveld van regelgeving om aan te pakken, verschuivende geopolitieke evenwichten, voortdurende efficiëntiedruk en toegenomen concurrentie. Technologie en innovatie staan centraal in de meeste bedrijven. De vraag is niet of de snelle technologische ontwikkelingen een invloed hebben op bedrijven, maar hoe snel. Flexibel, dynamisch en klaar om te reageren zijn de moderne voorwaarden voor succes.

Ons doel bij KPMG is om u te begeleiden bij het aanpakken van deze veranderingen, door ondersteuning, zekerheid en een verscheidenheid aan diensten aan te bieden om u en uw bedrijf te helpen.  Met onze gespecialiseerde dienstverleningen inzake audit, accountancy, fiscaliteit en advies zijn we er om u te helpen uw groeiagenda te realiseren en waar nodig te transformeren. Wij zijn hier om u te helpen om voorbereid te zijn op morgen.

Met onze nieuwe kantoren op de Post X site te Antwerpen-Berchem en op de nationale luchthaven van Brussel verankeren we ons in twee uiterst belangrijke economische groeipolen in ons land. We kiezen bewust voor innovatieve en duurzame gebouwen en willen proactief mobiliteitsoplossingen aanbieden aan onze medewerkers en onze klanten. Open werkruimtes, evenals de toegang tot nieuwe digitale toepassingen, moedigen onze werknemers aan om op innovatieve manier samen te werken. Onze mensen en hun werkomgeving zijn voor ons een topprioriteit om onze klanten op de beste manier te ondersteunen.

Borsbeeksebrug 30 bus 2, 2600 Berchem - 03/ 821 17 00 - Mike Boonen: mboonen@kpmg.com.


1
2
3
4


Lid worden?

Wil je ook graag deel uitmaken van Link 26? Schrijf je dan snel in!Opkomende events

Ontbijtgesprek Social Media met Bart De Clerck
26/10/2021

Ontbijtgesprek Social Media met Bart De Clerck

Alle vragen over sociale media die je nooit durfde stellen

Twitter, LinkedIn, Facebook, Instagram, … hoor je het in Keulen donderen? Heb je wat koudwatervrees om ermee te starten? Of heb je al een aantal stappen gezet, maar toch nog op zoek naar hoe je dat beter,...

After Work Drink - Café Rood Wit
23/09/2021

After Work Drink - Café Rood Wit

Leer elkaar kennen en ontdek nieuwe opportuniteiten!

Ons eerste fysieke event van het najaar is een feit! Link 26 nodigt u uit op de After Work Drink van donderdag 23 september vanaf 17u30 te Café Rood Wit

Café Rood Wit is een iconisch volkscafé...

Lachsessie
24/06/2021

LachsessieBlijf je graag op de hoogte?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van Link 26.