Finvision Antwerpen
Financieel management

Per 1 juli 2015  heeft Finvision Antwerpen zich aangesloten bij het Finvision Netwerk.  Vier onafhankelijke kantoren, die samen hun krachten hebben gebundeld om de naam Finvision uit te dragen met het motto “samen staan we sterker”. Finvision staat synoniem met het aanreiken van een visie op het dagelijks financieel management en de uitdagingen van ons cliënteel. De Finvision vennoten hebben veelal jarenlang gewerkt in de grote advieskantoren of hebben ervaring als CFO of groepscontroller, waardoor we onze cliënten kunnen bijstaan met de nodige expertise en pragmatiek. Finvision heeft de ambitie te helpen in elk aspect van het financieel beheer van haar ondernemers.

Onze focus ligt op lokale dienstverlening die dicht bij de ondernemer en de CFO staat.  

Onze kernactiviteiten zijn vandaag  : 

  • Accountancy en Tax solutions 
  • Financial Management 
  • CFO & controller services 
  • Audit & assurance services

Vandaag  (mede door de recentelijke toetreding van Finvision Waasland) staat Finvision voor bijna 90 professionals, met elk de ambitie en drive om er samen voor te gaan.

We werken met ons cliënteel samen op basis van respect en vertrouwen. Finvision is voor de ondernemer een partner met de juiste ervaring en kennis.

Berchemstadionstraat 76-6, 2600 Berchem - 03/ 443 95 95 - Jan Dingemans: jan.dingemans@finvision.be


1
2
3
4


Lid worden?

Wil je ook graag deel uitmaken van Link 26? Schrijf je dan snel in!Opkomende events

Ontbijtgesprek 'op zoek naar water'
21/02/2019

Ontbijtgesprek 'op zoek naar water'

Waterschaarste, wateroverlast: er gaat geen dag voorbij zonder dat het begrip ‘water’ op een of andere manier aan bod komt. Wat is de realiteit? Is er een impact op de waterproductie te wijten aan klimaatwijziging? Gaan we als verbruiker efficiënt om met...

Nieuwjaarsreceptie KOBRA
15/01/2019

Nieuwjaarsreceptie KOBRA

KOBRA, Koepel Organisatie Bedrijven Regio Antwerpen, nodigt alle Link 26 leden van harte uit op hun nieuwjaarsreceptie. Dit jaar zal de receptie doorgaan op dinsdag 15 januari 2019 te BMW Jorssen, Antwerpsesteenweg 126 - 2630 Aartselaar.

Wat mag u verwachten?

    ...
Eindejaarsreceptie 2018
13/12/2018

Eindejaarsreceptie 2018Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van Link 26.