Finvision Antwerpen
Financieel management

Per 1 juli 2015  heeft Finvision Antwerpen zich aangesloten bij het Finvision Netwerk.  Vier onafhankelijke kantoren, die samen hun krachten hebben gebundeld om de naam Finvision uit te dragen met het motto “samen staan we sterker”. Finvision staat synoniem met het aanreiken van een visie op het dagelijks financieel management en de uitdagingen van ons cliënteel. De Finvision vennoten hebben veelal jarenlang gewerkt in de grote advieskantoren of hebben ervaring als CFO of groepscontroller, waardoor we onze cliënten kunnen bijstaan met de nodige expertise en pragmatiek. Finvision heeft de ambitie te helpen in elk aspect van het financieel beheer van haar ondernemers.

Onze focus ligt op lokale dienstverlening die dicht bij de ondernemer en de CFO staat.  

Onze kernactiviteiten zijn vandaag  : 

  • Accountancy en Tax solutions 
  • Financial Management 
  • CFO & controller services 
  • Audit & assurance services

Vandaag  (mede door de recentelijke toetreding van Finvision Waasland) staat Finvision voor bijna 90 professionals, met elk de ambitie en drive om er samen voor te gaan.

We werken met ons cliënteel samen op basis van respect en vertrouwen. Finvision is voor de ondernemer een partner met de juiste ervaring en kennis.

Berchemstadionstraat 76-6, 2600 Berchem - 03/ 443 95 95 - Jan Dingemans: jan.dingemans@finvision.be


1
2
3
4


Lid worden?

Wil je ook graag deel uitmaken van Link 26? Schrijf je dan snel in!Opkomende events

BluePoint BBQ 3.0
18/06/2019

BluePoint BBQ 3.0

Hoe netwerken? Tips and tricks + speeddating
7/05/2019

Hoe netwerken? Tips and tricks + speeddating

The network always wins!

Netwerken wordt steeds belangrijker in onze professionele leefwereld, daarom moet dit goed en verstandig worden aangepakt. Op dinsdag 7 mei geeft spreker Filip Verstraete ons de ultieme tips and tricks om te netwerken. Filip is Senior Business...

After Work Drink - Hotel Tulip Inn
28/03/2019

After Work Drink - Hotel Tulip Inn

Leer elkaar kennen en ontdek nieuwe opportuniteiten!

Link 26 nodigt u uit op de After Work Drink van donderdag 28 maart vanaf 17u30 te Hotel Tulip Inn. Het hotel werd recentelijk gerenoveerd en wij worden ontvangen in de vernieuwde bar. Geniet van een drankje en...Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van Link 26.