Vaarwel Link 26
Time to Say Goodbye

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. De bedrijvengroepering BGB, Bedrijvenforum Groot Berchem - nadien herdoopt tot Link 26 - werd recent 20 jaar. Het ideale moment om eens stil te staan.

Met 21 oprichters-bedrijven startte zij in september 2001 om een band creëren tussen de bedrijven - ondernemers, de overheid en de bewoners.

De initiatiefnemer en eerste voorzitter Bruno Vanvolsem woonde zelf in Berchem en was actief in het bedrijfsleven.

Tweemaandelijkse lunchmeetings met een spreker in het Kasteel Den Brandt waren zeer succesvol en leidde tot een groeiende Berchemse bedrijvenorganisatie.

In 2008 werd het voorzitterschap overgedragen aan Dirk Chevalier. Het ledenaantal steeg door naar een 60-tal bedrijven.

Midden 2014 werd besloten de vereniging te "boosteren" en werd ze omgedoopt naar Link 26Kristiaan Caluwaerts neemt de fakkel als voorzitter over.

Om meer bereik te krijgen voor onze Meet and Greet activiteiten worden de bedrijven in Berchem proactief bezocht met het verzoek onze activiteiten bij te wonen en aan te sluiten als lid. Een modernere website en aanwezigheid op social media met een gedegen marketingondersteuning van Kate Van Engeland evenals de beperking van het lidgeld tot 75 euro en de mogelijkheid voor bedrijven tot een golden sponsorship aan 400 euro, doet het ledenaantal groeien tot een 90-tal bedrijven.

De After Work drinks en enkele grotere inhoudelijke events drijven alvast de deelnameratio aan activiteiten op en de vibe in de organisatie zit goed.

Het stilleggen van de activiteiten door Corona in 2020 - 2021 verlamt jammer genoeg de organisatie en ontmoedigt het bestuur door de stop and go politiek, die het sociale en verenigingsleven onmogelijk en onvoorspelbaar maakt.

Inmiddels maken de bestuurders andere keuzes voor hun prioriteiten in de toekomst en wordt een doorstart bijzonder precair voor deze organisatie.

Aanmodderen staat evenwel niet in ons woordenboek, en de voorbije 2 jaar hebben geleerd hoe waardevol tijd kan zijn, en dus heeft het bestuur van Link 26 VZW unaniem beslist om de organisatie te ontbinden.

🙏 Bedankt aan alle leden voor de voorbije leuke momenten en gedachtewisselingen. Bedankt aan alle sponsors voor de steun over de voorbije jaren. En voornamelijk dank aan de medebestuurders en vorige voorzitters voor de toewijding voor de club. 🙏

! SAVE THE DATE !

Op donderdag 9 juni om 18u te Park West gaan we echter wel samen de goede momenten van de voorbije 20 jaar vieren door een laatste gastronomische activiteit waarop iedereen wordt uitgenodigd, en waarbij de verzamelde en goed beheerde fondsen zullen worden geschonken aan twee goede doelen.

Hopelijk kan u aanwezig zijn bij dit afscheid van Link 26. Meer informatie en inschrijvingsmogelijkheid volgt snel. 

Ondertussen draait de wereld door en organiseert Kobra samen met Bewora op 3 mei een 'lentefeest’ ter vervanging van de nieuwjaarsreceptie. Klik hier voor de uitnodiging. Inschrijven kan rechtstreeks via Bewora.

Met de beste groeten,

Kristiaan Caluwaerts
Ontslagnemend voorzitter

Vaarwel Link 26

1
2
3
4


Lid worden?

Wil je ook graag deel uitmaken van Link 26? Schrijf je dan snel in!Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van Link 26.Afscheidsfeest
9/06/2022

Afscheidsfeest

Samenvatting

Meet and Greet eindejaarsdrink Link 26 - HIW [UITGESTELD]
16/12/2021

Meet and Greet eindejaarsdrink Link 26 - HIW [UITGESTELD]

Link 26 en HIW (Handel en Industrie Werkt) komen samen en uitnodigen u uit voor een Underground Bier & Foodtasting in de nieuwe Speakeasy 1833 bar.

Wil je een boeiende taste experience ervaren met Duvel Moortgat speciaalbieren en gerechten van lokale...

After Work Drink - Cantaloop
18/11/2021

After Work Drink - Cantaloop

Leer elkaar kennen en ontdek nieuwe opportuniteiten!

Link 26 nodigt u uit op de After Work Drink van donderdag 18 november vanaf 17u30 te Cantaloop

Cantaloop is een echte klassieker in Berchem. Link 26 was al een aantal keer te gast in dit gezellig...Golden sponsors

Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten
BUGA Auto
Pro-Pay NV
EASYPAY GROUP Antwerpen
Drukkerij Baeyens
KPMG


In partnerschap met...

District Berchem