Steun Berchem Koerst!

Op 1 mei organiseert Surplace vzw voor de tweede keer Berchem Koerst!, een lokale wieler- en loopwedstrijd door de straten van de Vijfhoek, met een gelieerd evenement en randanimatie op het Frans Van Hombeeckplein. Met een uitgebreid programma is er voor iedereen uit Berchem en Antwerpen wel iets te beleven. Daarnaast worrdt de stratenloop in het teken van 'Kom op tegen kanker' georganiseerd'. Voor elke deelnemer die deelneemt, wordt er 5 euro gestort aan 'Kom op tegen kanker'.

Net als vorig jaar organiseert Surplace Berchem Koerst! samen met Café Cantaloop. Daarnaast is er een goede samenwerking met het District Berchem, Stadsmakers en de buurtbewoners.

Link 26 roept al zijn leden op om zo talrijk mogelijk aanwezig te zijn op dit sportieve en interactieve buurfeest in Berchem!

Wenst uw bedrijf Berchem Koerst! te steunen en op die manier een lokale steen bijdragen?
Ontdek hier de verschillende sponsormodellen >
Neem rechstreeks contact op met Surplace vzw >

Steun Berchem Koerst!

1
2
3
4


Lid worden?

Wil je ook graag deel uitmaken van Link 26? Schrijf je dan snel in!Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van Link 26.De Amerikaanse presidents- verkiezing [GEANNULEERD]
22/10/2020

De Amerikaanse presidents- verkiezing [GEANNULEERD]

Op 3 november trekken de Amerikanen naar de stembus om hun president voor de komende vier jaar te kiezen. Wat betekenen die presidentsverkiezingen nu precies? Hoe verlopen de peilingen? Wat zijn de plannen van beide kandidaten? Wat moet u als Europeaan weten? Op donderdag 22...

Industriële erfgoedwandeling Berchem
23/09/2020

Industriële erfgoedwandeling Berchem

Virtueel netwerken
25/06/2020

Virtueel netwerken

Op basis van onze survey merken wij dat ondernemers momenteel nood hebben aan netwerken. Neem daarom op donderdag 25 juni deel aan ons "Virtueel netwerken" event. 

Op dit online event heeft u de kans om Berchemse en Antwerpse ondernemers te leren kennen in...Golden sponsors

Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten
Buga Auto
Pro-Pay NV
EASYPAY GROUP Antwerpen
Drukkerij Baeyens
KPMG


In partnerschap met...

District Berchem