Project "Baanbrekers"

“Baanbrekers” begeleidt jongeren naar de arbeidsmarkt en opleidingsmarkt, verkleint de kloof tussen jongeren en werk, en vermindert de jeugdwerkloosheid. Het doel is niet per se een baan vinden wel een brug slaan tussen jongeren en organisaties. Hiervoor wordt er gewerkt met vrijwillige mentoren die jongeren willen motiveren, inspireren, praktische tips meegeven en een duwtje in de rug willen geven en anderzijds met bedrijven die openstaan voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De jongeren komen met verschillende vragen naar "Baanbrekers".De vragen zijn ofwel gericht op solliciteren en concrete kansen vergroten richting baan, of anderzijds oriëntering richting het maken van de juiste keuze die past bij de jongere.

Om de jongeren te begeleiden, zoekt "Baanbrekers" nog vrijwillige mentoren die graag hun expertise delen en/of wat tijd willen investeren in jongeren. Als mentor kun je echt een belangrijk verschil maken om de startpositie van Antwerpse jongeren te veranderen in de positieve zin.

Mocht uw bedrijf, of u als werknemer geïntersseerd zijn om vrijwillge mentor te worden, kan u steeds contact opnemen met muriel.rubens@formaat.be of nele.vanbogaert@formaat.be.

Meer informatie kan u hier terugvinden:

Baanbrekers

Baanbrekers zoekt mentoren

Project

1
2
3
4


Lid worden?

Wil je ook graag deel uitmaken van Link 26? Schrijf je dan snel in!Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van Link 26.Virtueel netwerken
25/06/2020

Virtueel netwerken

Op basis van onze survey merken wij dat ondernemers momenteel nood hebben aan netwerken. Neem daarom op donderdag 25 juni deel aan ons "Virtueel netwerken" event. 

Op dit online event heeft u de kans om Berchemse en Antwerpse ondernemers te leren kennen in...

Webinar - Kennis, daar zitten twee benen onder
14/05/2020

Webinar - Kennis, daar zitten twee benen onder

Online After Work Drink
23/04/2020

Online After Work DrinkGolden sponsors

Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten
Buga Auto
Pro-Pay NV
EASYPAY GROUP Antwerpen
Drukkerij Baeyens
KPMG


In partnerschap met...

District Berchem