Link 26 gaat in winterslaap
Belangrijke boodschap van het bestuur

Beste leden,
Beste ondernemers in en rond Berchem,

Inmiddels zijn we 7 maanden ver in de coronacrisis en beleven we de “tweede golf”. Voor een bedrijfsvereniging, met als kerntaak ondernemende personen samenbrengen, netwerken en daarbij handdrukkend kennismaken, ideeën en visitekaartjes uitwisselen, zijn de huidige maatregelen een onoverbrugbare hindernis. De raad van bestuur heeft dan ook zinvol geoordeeld de activiteiten op te schorten tot we in de lente een hopelijk klaarder zicht hebben op de omstandigheden.

U heeft zich als ondernemer of werknemer van Berchem ongetwijfeld met vol enthousiasme geworpen op diverse tools, Zoom, Teams, Webex edm., om virtueel uw activiteiten verder te zetten en zich nieuwe werkmethoden eigen gemaakt. We hebben als club in de "eerste golf" aan deze nieuwe vorm van sociale netwerking meegewerkt, doch inmiddels ervaren we dat dit zijn grenzen kent.

De ondernemers en werknemers in sectoren die leven van sociale contacten zoals events, horeca, leveringen aan kantoren etc. hebben al een jojo beweging achter de rug van sluitingen en heropeningen. Voor hen bijzonder veel moed gewenst.

Voor ondernemers en werknemers van essentieel geachte bedrijven is het professionele leven wel gewijzigd maar niet vertraagd, vaak integendeel.

Het thuiswerk heeft de grens tussen privé en professioneel vervaagd, en afleiding is er ’s avonds weinig vindbaar.

Ieder van ons gaat om met vaak wisselende uitdagingen en maatregelen die worden afgekondigd, en beleeft dit ongetwijfeld ieder individueel op een andere manier.

De essentie is dat na deze moeilijke periode, hopelijk midden of eind volgend jaar, we opnieuw zullen kunnen verbinden, samenkomen op recepties en After Works, BBQ’s houden, met elkaar lunchen en dineren in volle zalen, lachen en grijnzen zonder mondmasker... Tot dan reiken we elkaar virtueel de hand.

Link 26 organiseert tot de lente 2021 geen activiteiten meer en zal na 21 maart '21 evalueren hoe en wanneer we heropstarten. We zullen wel contact houden via berichtgeving op sociale media, website en door werk te maken een nieuwe jaarplanning zodra zinvol. Weet ook dat alle contacten van ons netwerk maar een email, telefoon of video call verwijderd zijn indien raad benodigd is.

Keep healthy and sane!

Met beste groeten,
Kristiaan Caluwaerts - Voorzitter Link 26

Link 26 gaat in winterslaap

1
2
3
4


Lid worden?

Wil je ook graag deel uitmaken van Link 26? Schrijf je dan snel in!Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van Link 26.Afscheidsfeest
9/06/2022

Afscheidsfeest

Samenvatting

Meet and Greet eindejaarsdrink Link 26 - HIW [UITGESTELD]
16/12/2021

Meet and Greet eindejaarsdrink Link 26 - HIW [UITGESTELD]

Link 26 en HIW (Handel en Industrie Werkt) komen samen en uitnodigen u uit voor een Underground Bier & Foodtasting in de nieuwe Speakeasy 1833 bar.

Wil je een boeiende taste experience ervaren met Duvel Moortgat speciaalbieren en gerechten van lokale...

After Work Drink - Cantaloop
18/11/2021

After Work Drink - Cantaloop

Leer elkaar kennen en ontdek nieuwe opportuniteiten!

Link 26 nodigt u uit op de After Work Drink van donderdag 18 november vanaf 17u30 te Cantaloop

Cantaloop is een echte klassieker in Berchem. Link 26 was al een aantal keer te gast in dit gezellig...Golden sponsors

Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten
BUGA Auto
Pro-Pay NV
EASYPAY GROUP Antwerpen
Drukkerij Baeyens
KPMG


In partnerschap met...

District Berchem