Link 26 gaat in winterslaap
Belangrijke boodschap van het bestuur

Beste leden,
Beste ondernemers in en rond Berchem,

Inmiddels zijn we 7 maanden ver in de coronacrisis en beleven we de “tweede golf”. Voor een bedrijfsvereniging, met als kerntaak ondernemende personen samenbrengen, netwerken en daarbij handdrukkend kennismaken, ideeën en visitekaartjes uitwisselen, zijn de huidige maatregelen een onoverbrugbare hindernis. De raad van bestuur heeft dan ook zinvol geoordeeld de activiteiten op te schorten tot we in de lente een hopelijk klaarder zicht hebben op de omstandigheden.

U heeft zich als ondernemer of werknemer van Berchem ongetwijfeld met vol enthousiasme geworpen op diverse tools, Zoom, Teams, Webex edm., om virtueel uw activiteiten verder te zetten en zich nieuwe werkmethoden eigen gemaakt. We hebben als club in de "eerste golf" aan deze nieuwe vorm van sociale netwerking meegewerkt, doch inmiddels ervaren we dat dit zijn grenzen kent.

De ondernemers en werknemers in sectoren die leven van sociale contacten zoals events, horeca, leveringen aan kantoren etc. hebben al een jojo beweging achter de rug van sluitingen en heropeningen. Voor hen bijzonder veel moed gewenst.

Voor ondernemers en werknemers van essentieel geachte bedrijven is het professionele leven wel gewijzigd maar niet vertraagd, vaak integendeel.

Het thuiswerk heeft de grens tussen privé en professioneel vervaagd, en afleiding is er ’s avonds weinig vindbaar.

Ieder van ons gaat om met vaak wisselende uitdagingen en maatregelen die worden afgekondigd, en beleeft dit ongetwijfeld ieder individueel op een andere manier.

De essentie is dat na deze moeilijke periode, hopelijk midden of eind volgend jaar, we opnieuw zullen kunnen verbinden, samenkomen op recepties en After Works, BBQ’s houden, met elkaar lunchen en dineren in volle zalen, lachen en grijnzen zonder mondmasker... Tot dan reiken we elkaar virtueel de hand.

Link 26 organiseert tot de lente 2021 geen activiteiten meer en zal na 21 maart '21 evalueren hoe en wanneer we heropstarten. We zullen wel contact houden via berichtgeving op sociale media, website en door werk te maken een nieuwe jaarplanning zodra zinvol. Weet ook dat alle contacten van ons netwerk maar een email, telefoon of video call verwijderd zijn indien raad benodigd is.

Keep healthy and sane!

Met beste groeten,
Kristiaan Caluwaerts - Voorzitter Link 26

Link 26 gaat in winterslaap

1
2
3
4


Lid worden?

Wil je ook graag deel uitmaken van Link 26? Schrijf je dan snel in!Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van Link 26.De Amerikaanse presidents- verkiezing [GEANNULEERD]
22/10/2020

De Amerikaanse presidents- verkiezing [GEANNULEERD]

Op 3 november trekken de Amerikanen naar de stembus om hun president voor de komende vier jaar te kiezen. Wat betekenen die presidentsverkiezingen nu precies? Hoe verlopen de peilingen? Wat zijn de plannen van beide kandidaten? Wat moet u als Europeaan weten? Op donderdag 22...

Industriële erfgoedwandeling Berchem
23/09/2020

Industriële erfgoedwandeling Berchem

Virtueel netwerken
25/06/2020

Virtueel netwerken

Op basis van onze survey merken wij dat ondernemers momenteel nood hebben aan netwerken. Neem daarom op donderdag 25 juni deel aan ons "Virtueel netwerken" event. 

Op dit online event heeft u de kans om Berchemse en Antwerpse ondernemers te leren kennen in...Golden sponsors

Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten
Buga Auto
Pro-Pay NV
EASYPAY GROUP Antwerpen
Drukkerij Baeyens
KPMG


In partnerschap met...

District Berchem