Doe mee, sponsor een lokaal doel

Op de eindejaarsreceptie van 12 december heeft Link 26 VZW in samenwerking met de Luchthaven van Antwerpen De Touter gesponsord. De Touter vangt kinderen, jongeren en jongvolwassen op met een problematische opvoedingssituatie en zorgt ervoor dat ze zich goed voelen in hun thuissituatie. Niet alleen de kinderen en jongeren, maar ook de ouders en het gezin kunnen rekenen op een heel gevarieerd ondersteuningsaanbod, zoals begeleiding aan huis, opvang in een dagcentrum en ondersteuning van jongvolwassenen bij het zelfstandig wonen. 

De Touter is erkend door de overheid en wordt ondersteund in de algemene werking. Door gIften kunnen ze dat net ietsje extra bieden aan jongeren en de gezinnen. Dat kan de aankoop van een fiets zijn om te gebruiken (omdat niet iedereen een fiets heeft thuis), verfraaiingswerken aan de huizen waar de jongeren wonen, de aanschaf van een ping-pongtafel, .. 

Wil je graag meer informatie over De Touter >
De Touter ondersteunen via een gift >

Doe mee, sponsor een lokaal doel

1
2
3
4


Lid worden?

Wil je ook graag deel uitmaken van Link 26? Schrijf je dan snel in!Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van Link 26.De Amerikaanse presidents- verkiezing [GEANNULEERD]
22/10/2020

De Amerikaanse presidents- verkiezing [GEANNULEERD]

Op 3 november trekken de Amerikanen naar de stembus om hun president voor de komende vier jaar te kiezen. Wat betekenen die presidentsverkiezingen nu precies? Hoe verlopen de peilingen? Wat zijn de plannen van beide kandidaten? Wat moet u als Europeaan weten? Op donderdag 22...

Industriële erfgoedwandeling Berchem
23/09/2020

Industriële erfgoedwandeling Berchem

Virtueel netwerken
25/06/2020

Virtueel netwerken

Op basis van onze survey merken wij dat ondernemers momenteel nood hebben aan netwerken. Neem daarom op donderdag 25 juni deel aan ons "Virtueel netwerken" event. 

Op dit online event heeft u de kans om Berchemse en Antwerpse ondernemers te leren kennen in...Golden sponsors

Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten
Buga Auto
Pro-Pay NV
EASYPAY GROUP Antwerpen
Drukkerij Baeyens
KPMG


In partnerschap met...

District Berchem