Betalend parkeren buiten de Ring
Impact voor uw werknemers

De Stad voert vanaf 1 januari 2018 het bewonersparkeren buiten de Ring in. Ook Berchem valt ook binnen deze uitbreiding. Volgens schepen van Mobiliteit Koen Kennis (N-VA) is de uitbreiding noodzakelijk om de toegenomen parkeerdruk in de woonwijken te doen afnemen.

Deze uitbreiding zal een grote impact op uw werknemers hebben. Ook zij moeten betalen om hun auto op de openbare weg te parkeren. De Stad biedt als alternatief van het parkeerticket, de werknemerskaart, een soort abonement op maand- of jaarbasis. De tarieven variëren van 54 tot 76 euro per maand.

Meer informatie over deze verandering >

Betalend parkeren buiten de Ring

1
2
3
4


Lid worden?

Wil je ook graag deel uitmaken van Link 26? Schrijf je dan snel in!Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van Link 26.De Amerikaanse presidents- verkiezing [GEANNULEERD]
22/10/2020

De Amerikaanse presidents- verkiezing [GEANNULEERD]

Op 3 november trekken de Amerikanen naar de stembus om hun president voor de komende vier jaar te kiezen. Wat betekenen die presidentsverkiezingen nu precies? Hoe verlopen de peilingen? Wat zijn de plannen van beide kandidaten? Wat moet u als Europeaan weten? Op donderdag 22...

Industriële erfgoedwandeling Berchem
23/09/2020

Industriële erfgoedwandeling Berchem

Virtueel netwerken
25/06/2020

Virtueel netwerken

Op basis van onze survey merken wij dat ondernemers momenteel nood hebben aan netwerken. Neem daarom op donderdag 25 juni deel aan ons "Virtueel netwerken" event. 

Op dit online event heeft u de kans om Berchemse en Antwerpse ondernemers te leren kennen in...Golden sponsors

Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten
Buga Auto
Pro-Pay NV
EASYPAY GROUP Antwerpen
Drukkerij Baeyens
KPMG


In partnerschap met...

District Berchem