Leden in de kijker
EMWAY graphic solutions

Martine Wynants van EMWAY graphic solutions beantwoordde onze 5 vragen.

1. Wat is uw favoriete plek in (groot)Berchem?

De Cogels Osylei en omgeving vind ik heel mooi. De grandeur van weleer leeft voort in de huizen die met veel vakmanschap zijn gemaakt. De sfeer van de belle époque leeft hier nog ’n beetje voort. Je waant je haast in een openluchtmuseum. Gelukkig dat deze wijk kon behouden blijven ondanks de afbraakplannen uit de jaren ’60. Alleen jammer dat er zoveel bussen en auto’s doorjagen. Met de fiets is het levensgevaarlijk laveren op de kasseien op het smalle stukje tussen de tramsporen en het voetpad …

2. Welke meerwaarde kan je betekenen voor de andere leden?

Uw promotioneel materiaal verdient de nodige aandacht en daar kunnen wij u zeker in bijstaan (productfiches, brochures, jaarrapporten, nieuwsbrieven e.d.…). Wij waken over uw logo en consequente toepassing van uw huisstijl. Zowel voor de website als voor drukwerk zijn wij een betrouwbare, flexibele partner.

Daarnaast verhuren we graag onze gîte in Auvergne. Voor wie van rust en natuur houdt is dit een ideale plek. Je kan er afspreken met vrienden en familie, want het huis biedt ruim plaats aan 15 personen.

3. Op welke professionele verwezenlijking ben je het meeste trots?

Een reeks advertenties in een vaktijdschrift voor de farma-industrie had veel succes. Hiervoor bedachten we het concept, legden we alle contacten, gingen met een fotograaf op reportage en bewerkten de teksten om uiteindelijk de layout te finaliseren voor publicatie.

Verder zijn we fier op de sterke huisstijl van HERMESplus, waardoor je de publicaties al van ver herkent, zelfs zonder iets te hebben gelezen.

Voor het Dansfestival Hello!Schoten hebben we de voorbije jaren de affiches, flyers, programmaboekjes en stickers verzorgd. Leuk om je werk in de bushokjes tegen te komen ;-)

4. Waar ben je (buiten je werk) gepassioneerd over?

Literatuur, theater en muziek kunnen mij bekoren. In combinatie met een gezellig etentje met vrienden wordt dat nog beter.

Verder hou ik van het buitenleven. Hoewel ik een echte stadsmus ben, kan ik enorm genieten van een verblijf in Auvergne en het werk in de tuin.

5. Op welke volgende Link26 activiteit vinden we jou zeker terug?

De rondleidingen vind ik het leukst, omdat je samen al wandelend nieuwe dingen ontdekt.

Leden in de kijker

1
2
3
4


Lid worden?

Wil je ook graag deel uitmaken van Link 26? Schrijf je dan snel in!Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van Link 26.Lachsessie
24/06/2021

Lachsessie

Voorbereiding op de lente
21/03/2021

Voorbereiding op de lente

De Amerikaanse presidents- verkiezing [GEANNULEERD]
22/10/2020

De Amerikaanse presidents- verkiezing [GEANNULEERD]

Op 3 november trekken de Amerikanen naar de stembus om hun president voor de komende vier jaar te kiezen. Wat betekenen die presidentsverkiezingen nu precies? Hoe verlopen de peilingen? Wat zijn de plannen van beide kandidaten? Wat moet u als Europeaan weten? Op donderdag 22...Golden sponsors

Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten
BUGA Auto
Pro-Pay NV
EASYPAY GROUP Antwerpen
Drukkerij Baeyens
KPMG


In partnerschap met...

District Berchem