Leden in de kijker
EMWAY graphic solutions

Martine Wynants van EMWAY graphic solutions beantwoordde onze 5 vragen.

1. Wat is uw favoriete plek in (groot)Berchem?

De Cogels Osylei en omgeving vind ik heel mooi. De grandeur van weleer leeft voort in de huizen die met veel vakmanschap zijn gemaakt. De sfeer van de belle époque leeft hier nog ’n beetje voort. Je waant je haast in een openluchtmuseum. Gelukkig dat deze wijk kon behouden blijven ondanks de afbraakplannen uit de jaren ’60. Alleen jammer dat er zoveel bussen en auto’s doorjagen. Met de fiets is het levensgevaarlijk laveren op de kasseien op het smalle stukje tussen de tramsporen en het voetpad …

2. Welke meerwaarde kan je betekenen voor de andere leden?

Uw promotioneel materiaal verdient de nodige aandacht en daar kunnen wij u zeker in bijstaan (productfiches, brochures, jaarrapporten, nieuwsbrieven e.d.…). Wij waken over uw logo en consequente toepassing van uw huisstijl. Zowel voor de website als voor drukwerk zijn wij een betrouwbare, flexibele partner.

Daarnaast verhuren we graag onze gîte in Auvergne. Voor wie van rust en natuur houdt is dit een ideale plek. Je kan er afspreken met vrienden en familie, want het huis biedt ruim plaats aan 15 personen.

3. Op welke professionele verwezenlijking ben je het meeste trots?

Een reeks advertenties in een vaktijdschrift voor de farma-industrie had veel succes. Hiervoor bedachten we het concept, legden we alle contacten, gingen met een fotograaf op reportage en bewerkten de teksten om uiteindelijk de layout te finaliseren voor publicatie.

Verder zijn we fier op de sterke huisstijl van HERMESplus, waardoor je de publicaties al van ver herkent, zelfs zonder iets te hebben gelezen.

Voor het Dansfestival Hello!Schoten hebben we de voorbije jaren de affiches, flyers, programmaboekjes en stickers verzorgd. Leuk om je werk in de bushokjes tegen te komen ;-)

4. Waar ben je (buiten je werk) gepassioneerd over?

Literatuur, theater en muziek kunnen mij bekoren. In combinatie met een gezellig etentje met vrienden wordt dat nog beter.

Verder hou ik van het buitenleven. Hoewel ik een echte stadsmus ben, kan ik enorm genieten van een verblijf in Auvergne en het werk in de tuin.

5. Op welke volgende Link26 activiteit vinden we jou zeker terug?

De rondleidingen vind ik het leukst, omdat je samen al wandelend nieuwe dingen ontdekt.

Leden in de kijker

1
2
3
4


Lid worden?

Wil je ook graag deel uitmaken van Link 26? Schrijf je dan snel in!Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van Link 26.Ontbijtgesprek Social Media met Bart De Clerck
26/10/2021

Ontbijtgesprek Social Media met Bart De Clerck

Alle vragen over sociale media die je nooit durfde stellen

Twitter, LinkedIn, Facebook, Instagram, … hoor je het in Keulen donderen? Heb je wat koudwatervrees om ermee te starten? Of heb je al een aantal stappen gezet, maar toch nog op zoek naar hoe je dat beter,...

After Work Drink - Café Rood Wit
23/09/2021

After Work Drink - Café Rood Wit

Leer elkaar kennen en ontdek nieuwe opportuniteiten!

Ons eerste fysieke event van het najaar is een feit! Link 26 nodigt u uit op de After Work Drink van donderdag 23 september vanaf 17u30 te Café Rood Wit

Café Rood Wit is een iconisch volkscafé...

Lachsessie
24/06/2021

LachsessieGolden sponsors

Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten
BUGA Auto
Pro-Pay NV
EASYPAY GROUP Antwerpen
Drukkerij Baeyens
KPMG


In partnerschap met...

District Berchem