Leden in de kijker
KPMG Berchem

Mike Boonen van KPMG beantwoordde onze 5 vragen.

1. Wat is uw favoriete plek in (groot)Berchem?

Zurenborg als kleine wijk in Antwerpen-Berchem, een beetje een dorp in de stedelijke omgeving. Aldaar ook Bar Gitanes op de Tramplaats voor de afwisselende optredens en het terras onder de gewelfde treinbruggen waarbij je je in Parijs waant.

2. Welke meerwaarde kan je betekenen voor de andere leden?

Onze KPMG dienstverlening inzake accounting, audit, fiscaliteit en advies helpt bedrijven in hun groeitraject of transformatie. Vanuit ons wereldwijd netwerk bieden we innovatieve oplossingen en dit op maat van onze lokale klanten die we in België bedienen vanuit acht kantoren, in Antwerpen-Berchem gevestigd op de nieuwe Post X kantoren site.

3. Op welke professionele verwezenlijking ben je het meeste trots?

De oprichting en strategische ontwikkeling van onze KPMG dienstverlening inzake duurzaamheid. Als voorheen helpen we bedrijven hun economische groei te realiseren, voortaan ook losgekoppeld van hun impact op milieu en maatschappij. We gaan zelf ook voor een duurzame groei en ons dienstenplaatje is zo compleet en coherent in hedendaagse context.

4. Waar ben je (buiten je werk) gepassioneerd over?

Fietsen brengt ontspanning en voldoening als sport individueel en in groep, maar ook als reis of als inzet voor het goede doel.  Hier het seizoen en ver weg de cultuur ervaren op de lokale markt en daarmee culinair wat experimenteren voor de meest gezellige avonden.

5. Op welke volgende Link26 activiteit vinden we jou zeker terug?

Ik ben er nog niet toe gekomen om op gezamenlijke activiteiten met andere netwerk organisaties aanwezig te zijn, dat is mijn Link26 voornemen voor 2019!

Leden in de kijker

1
2
3
4


Lid worden?

Wil je ook graag deel uitmaken van Link 26? Schrijf je dan snel in!Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van Link 26.Lachsessie
24/06/2021

Lachsessie

Voorbereiding op de lente
21/03/2021

Voorbereiding op de lente

De Amerikaanse presidents- verkiezing [GEANNULEERD]
22/10/2020

De Amerikaanse presidents- verkiezing [GEANNULEERD]

Op 3 november trekken de Amerikanen naar de stembus om hun president voor de komende vier jaar te kiezen. Wat betekenen die presidentsverkiezingen nu precies? Hoe verlopen de peilingen? Wat zijn de plannen van beide kandidaten? Wat moet u als Europeaan weten? Op donderdag 22...Golden sponsors

Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten
BUGA Auto
Pro-Pay NV
EASYPAY GROUP Antwerpen
Drukkerij Baeyens
KPMG


In partnerschap met...

District Berchem