5 VRAGEN AAN ONZE LEDEN
KPMG Berchem

Mike Boonen van KPMG beantwoordde onze 5 vragen.

1. Wat is uw favoriete plek in (groot)Berchem?

Zurenborg als kleine wijk in Antwerpen-Berchem, een beetje een dorp in de stedelijke omgeving. Aldaar ook Bar Gitanes op de Tramplaats voor de afwisselende optredens en het terras onder de gewelfde treinbruggen waarbij je je in Parijs waant.

2. Welke meerwaarde kan je betekenen voor de andere leden?

Onze KPMG dienstverlening inzake accounting, audit, fiscaliteit en advies helpt bedrijven in hun groeitraject of transformatie. Vanuit ons wereldwijd netwerk bieden we innovatieve oplossingen en dit op maat van onze lokale klanten die we in België bedienen vanuit acht kantoren, in Antwerpen-Berchem gevestigd op de nieuwe Post X kantoren site.

3. Op welke professionele verwezenlijking ben je het meeste trots?

De oprichting en strategische ontwikkeling van onze KPMG dienstverlening inzake duurzaamheid. Als voorheen helpen we bedrijven hun economische groei te realiseren, voortaan ook losgekoppeld van hun impact op milieu en maatschappij. We gaan zelf ook voor een duurzame groei en ons dienstenplaatje is zo compleet en coherent in hedendaagse context.

4. Waar ben je (buiten je werk) gepassioneerd over?

Fietsen brengt ontspanning en voldoening als sport individueel en in groep, maar ook als reis of als inzet voor het goede doel.  Hier het seizoen en ver weg de cultuur ervaren op de lokale markt en daarmee culinair wat experimenteren voor de meest gezellige avonden.

5. Op welke volgende Link26 activiteit vinden we jou zeker terug?

Ik ben er nog niet toe gekomen om op gezamenlijke activiteiten met andere netwerk organisaties aanwezig te zijn, dat is mijn Link26 voornemen voor 2019!

5 VRAGEN AAN ONZE LEDEN

1
2
3
4


Lid worden?

Wil je ook graag deel uitmaken van Link 26? Schrijf je dan snel in!Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van Link 26.BluePoint BBQ 3.0
18/06/2019

BluePoint BBQ 3.0

Hoe netwerken? Tips and tricks + speeddating
7/05/2019

Hoe netwerken? Tips and tricks + speeddating

The network always wins!

Netwerken wordt steeds belangrijker in onze professionele leefwereld, daarom moet dit goed en verstandig worden aangepakt. Op dinsdag 7 mei geeft spreker Filip Verstraete ons de ultieme tips and tricks om te netwerken. Filip is Senior Business...

After Work Drink - Hotel Tulip Inn
28/03/2019

After Work Drink - Hotel Tulip Inn

Leer elkaar kennen en ontdek nieuwe opportuniteiten!

Link 26 nodigt u uit op de After Work Drink van donderdag 28 maart vanaf 17u30 te Hotel Tulip Inn. Het hotel werd recentelijk gerenoveerd en wij worden ontvangen in de vernieuwde bar. Geniet van een drankje en...Golden sponsors

Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten
Buga Auto
Pro-Pay NV
EASYPAY GROUP Antwerpen
Drukkerij Baeyens
Finvision Antwerpen
KPMG
Parkmobile Belgium


In partnerschap met...

District Berchem