Leden in de kijker
Holoncom

Anna Demuylder van Holoncom beantwoordde onze 5 vragen.

1. Wat is uw favoriete plek in (groot)Berchem?

Moeilijk om te kiezen, maar als ik één plekje moet kiezen zal het toch het Boelaerpark zijn. Ik wandel heel graag en dan is dat toch één van mijn favoriete plekjes. Het is een klein park, maar erg gevarieerd. Je zal er af en toe een eekhoorn zijn nieuwe buit zien beschermen. In de herfst is het zalig om de bomen van kleur te zien veranderen. Aan de school staat er dan bijvoorbeeld een boom helemaal in het geel te blinken. Ik heb daar al uren in gewandeld en heb het gevoel dat ik er echt alle kantjes ken. Je zal me er regelmatig ’s avonds vinden wandelend en pratend met vrienden. De combinatie van rust en dichtbij de stad vind ik zalig aan Berchem.

2. Welke meerwaarde kan je betekenen voor de andere leden?

We zijn een betrouwbare partner in IT ondersteuning, software development en IT-beveiliging. Daarnaast maken we moderne wandtapijten op maat, voornamelijk voor export.

3. Op welke professionele verwezenlijking ben je het meeste trots?

Het realiseren van een wandtapijt voor een top Belgisch bedrijf waar er één zowel hier als één in het Midden Oosten, toch wel een centrum van tapijten kan hangen, vervult me met trots. Ik ben fier om onze Vlaamse, Belgische kwaliteit in het buitenland te kunnen neerzetten met evengoed onze Vlaams-belgische bescheidenheid.

Op IT-vlak ben ik trots dat we voor topspelers in de haven de anti-virusbescherming op schepen en in de logistiek mogen verzorgen. Daarnaast is de realisatie van de website van Desco, www.desco.be en vooral de integratie van allerlei features, leuk. Als je samen met de klant een team kan vormen om zo vernuftige features te realiseren, dan doet het deugd dat vrienden en familie komen vertellen hoe eenvoudig het werkt.

4. Waar ben je (buiten je werk) gepassioneerd over?

Ik heb een bijzonder breed interesseveld. Al wandelend probeer ik alle kantjes van Antwerpen en haar parken te ontdekken. Ik heb een zwak voor de natuur en voor wat (een groep) mensen in staat zijn te realiseren. Een mooie opera, klassieke muziek, een concertje, mooie kunst of architectuur, een gezellig marktje, .. of plannen maken in een leuke koffiebar met een perfect gemaakte latte.

5. Op welke volgende Link26 activiteit vinden we jou zeker terug?

De volgende!

Leden in de kijker

1
2
3
4


Lid worden?

Wil je ook graag deel uitmaken van Link 26? Schrijf je dan snel in!Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van Link 26.Ontbijtgesprek Social Media met Bart De Clerck
26/10/2021

Ontbijtgesprek Social Media met Bart De Clerck

Alle vragen over sociale media die je nooit durfde stellen

Twitter, LinkedIn, Facebook, Instagram, … hoor je het in Keulen donderen? Heb je wat koudwatervrees om ermee te starten? Of heb je al een aantal stappen gezet, maar toch nog op zoek naar hoe je dat beter,...

After Work Drink - Café Rood Wit
23/09/2021

After Work Drink - Café Rood Wit

Leer elkaar kennen en ontdek nieuwe opportuniteiten!

Ons eerste fysieke event van het najaar is een feit! Link 26 nodigt u uit op de After Work Drink van donderdag 23 september vanaf 17u30 te Café Rood Wit

Café Rood Wit is een iconisch volkscafé...

Lachsessie
24/06/2021

LachsessieGolden sponsors

Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten
BUGA Auto
Pro-Pay NV
EASYPAY GROUP Antwerpen
Drukkerij Baeyens
KPMG


In partnerschap met...

District Berchem