5 vragen aan onze leden
Holoncom

Anna Demuylder van Holoncom beantwoordde onze 5 vragen.

1. Wat is uw favoriete plek in (groot)Berchem?

Moeilijk om te kiezen, maar als ik één plekje moet kiezen zal het toch het Boelaerpark zijn. Ik wandel heel graag en dan is dat toch één van mijn favoriete plekjes. Het is een klein park, maar erg gevarieerd. Je zal er af en toe een eekhoorn zijn nieuwe buit zien beschermen. In de herfst is het zalig om de bomen van kleur te zien veranderen. Aan de school staat er dan bijvoorbeeld een boom helemaal in het geel te blinken. Ik heb daar al uren in gewandeld en heb het gevoel dat ik er echt alle kantjes ken. Je zal me er regelmatig ’s avonds vinden wandelend en pratend met vrienden. De combinatie van rust en dichtbij de stad vind ik zalig aan Berchem.

2. Welke meerwaarde kan je betekenen voor de andere leden?

We zijn een betrouwbare partner in IT ondersteuning, software development en IT-beveiliging. Daarnaast maken we moderne wandtapijten op maat, voornamelijk voor export.

3. Op welke professionele verwezenlijking ben je het meeste trots?

Het realiseren van een wandtapijt voor een top Belgisch bedrijf waar er één zowel hier als één in het Midden Oosten, toch wel een centrum van tapijten kan hangen, vervult me met trots. Ik ben fier om onze Vlaamse, Belgische kwaliteit in het buitenland te kunnen neerzetten met evengoed onze Vlaams-belgische bescheidenheid.

Op IT-vlak ben ik trots dat we voor topspelers in de haven de anti-virusbescherming op schepen en in de logistiek mogen verzorgen. Daarnaast is de realisatie van de website van Desco, www.desco.be en vooral de integratie van allerlei features, leuk. Als je samen met de klant een team kan vormen om zo vernuftige features te realiseren, dan doet het deugd dat vrienden en familie komen vertellen hoe eenvoudig het werkt.

4. Waar ben je (buiten je werk) gepassioneerd over?

Ik heb een bijzonder breed interesseveld. Al wandelend probeer ik alle kantjes van Antwerpen en haar parken te ontdekken. Ik heb een zwak voor de natuur en voor wat (een groep) mensen in staat zijn te realiseren. Een mooie opera, klassieke muziek, een concertje, mooie kunst of architectuur, een gezellig marktje, .. of plannen maken in een leuke koffiebar met een perfect gemaakte latte.

5. Op welke volgende Link26 activiteit vinden we jou zeker terug?

De volgende!

5 vragen aan onze leden

1
2
3
4


Lid worden?

Wil je ook graag deel uitmaken van Link 26? Schrijf je dan snel in!Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van Link 26.BluePoint BBQ 3.0
18/06/2019

BluePoint BBQ 3.0

Hoe netwerken? Tips and tricks + speeddating
7/05/2019

Hoe netwerken? Tips and tricks + speeddating

The network always wins!

Netwerken wordt steeds belangrijker in onze professionele leefwereld, daarom moet dit goed en verstandig worden aangepakt. Op dinsdag 7 mei geeft spreker Filip Verstraete ons de ultieme tips and tricks om te netwerken. Filip is Senior Business...

After Work Drink - Hotel Tulip Inn
28/03/2019

After Work Drink - Hotel Tulip Inn

Leer elkaar kennen en ontdek nieuwe opportuniteiten!

Link 26 nodigt u uit op de After Work Drink van donderdag 28 maart vanaf 17u30 te Hotel Tulip Inn. Het hotel werd recentelijk gerenoveerd en wij worden ontvangen in de vernieuwde bar. Geniet van een drankje en...Golden sponsors

Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten
Buga Auto
Pro-Pay NV
EASYPAY GROUP Antwerpen
Drukkerij Baeyens
Finvision Antwerpen
KPMG
Parkmobile Belgium


In partnerschap met...

District Berchem