Leden in de kijker
Multi Masters Group

Mark Beckers van Multi Masters Group beantwoordde onze 5 vragen.

1. Wat is uw favoriete plek in (groot)Berchem?

De Fruithoflaan. Vanaf de eerste keer dat ik er was, had ik er een vakantiegevoel. Het is er rustig door het middenstuk met de bomen en toch dichtbij de stad. Het is er ook heel gezellig door de vele winkels en terrasjes.

2. Welke meerwaarde kan je betekenen voor de andere leden?

We bieden facilitaire diensten aan waar elk bedrijf behoefte aan heeft. Je kan bij ons terecht voor onder andere schoonmaak, glaswas, groenonderhoud, ongediertebestrijding en klusjes.

3. Op welke professionele verwezenlijking ben je het meeste trots?

Dat we het contract voor het reinigen van alle hogesnelheidstreinen in België hebben binnen gehaald. En als je dan met de trein reist, denk je toch, wij zorgen ervoor dat die schoon is.

4. Waar ben je (buiten je werk) gepassioneerd over?

Golf! Dat kwam er snel en enthousiast uit. :-) Waarom? Omdat het een concentratiesport is. Je moet je focussen op het spel en vergeet zo automatisch al je andere zorgen. Daarnaast is het toch ook competitief én je speelt steeds in een prachtige en rustgevende omgeving. Het is quality time, het is competitief én gezond. Het is ook heel fijn om 4 à 5 uur met vrienden een passie te delen. Want bij golf is het heel eenvoudig, you love it or you hate it! 

5. Op welke volgende Link26 activiteit vinden we jou zeker terug?

Als ik kan, dan kom ik. Ik vind vooral de grote variëteit interessant. Ik denk aan het bezoek van het stadhuis, het ontbijt seminarie met de vice-rector van UA, maar je vindt me eveneens terug bij een after work drink. Als ik er niet ben, dan is het omdat ik niet kan.

Leden in de kijker

1
2
3
4


Lid worden?

Wil je ook graag deel uitmaken van Link 26? Schrijf je dan snel in!Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van Link 26.Ontbijtgesprek Social Media met Bart De Clerck
26/10/2021

Ontbijtgesprek Social Media met Bart De Clerck

Alle vragen over sociale media die je nooit durfde stellen

Twitter, LinkedIn, Facebook, Instagram, … hoor je het in Keulen donderen? Heb je wat koudwatervrees om ermee te starten? Of heb je al een aantal stappen gezet, maar toch nog op zoek naar hoe je dat beter,...

After Work Drink - Café Rood Wit
23/09/2021

After Work Drink - Café Rood Wit

Leer elkaar kennen en ontdek nieuwe opportuniteiten!

Ons eerste fysieke event van het najaar is een feit! Link 26 nodigt u uit op de After Work Drink van donderdag 23 september vanaf 17u30 te Café Rood Wit

Café Rood Wit is een iconisch volkscafé...

Lachsessie
24/06/2021

LachsessieGolden sponsors

Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten
BUGA Auto
Pro-Pay NV
EASYPAY GROUP Antwerpen
Drukkerij Baeyens
KPMG


In partnerschap met...

District Berchem