5 vragen aan onze leden
Multi Masters Group

Mark Beckers van Multi Masters Group beantwoordde onze 5 vragen.

1. Wat is uw favoriete plek in (groot)Berchem?

De Fruithoflaan. Vanaf de eerste keer dat ik er was, had ik er een vakantiegevoel. Het is er rustig door het middenstuk met de bomen en toch dichtbij de stad. Het is er ook heel gezellig door de vele winkels en terrasjes.

2. Welke meerwaarde kan je betekenen voor de andere leden?

We bieden facilitaire diensten aan waar elk bedrijf behoefte aan heeft. Je kan bij ons terecht voor onder andere schoonmaak, glaswas, groenonderhoud, ongediertebestrijding en klusjes.

3. Op welke professionele verwezenlijking ben je het meeste trots?

Dat we het contract voor het reinigen van alle hogesnelheidstreinen in België hebben binnen gehaald. En als je dan met de trein reist, denk je toch, wij zorgen ervoor dat die schoon is.

4. Waar ben je (buiten je werk) gepassioneerd over?

Golf! Dat kwam er snel en enthousiast uit. :-) Waarom? Omdat het een concentratiesport is. Je moet je focussen op het spel en vergeet zo automatisch al je andere zorgen. Daarnaast is het toch ook competitief én je speelt steeds in een prachtige en rustgevende omgeving. Het is quality time, het is competitief én gezond. Het is ook heel fijn om 4 à 5 uur met vrienden een passie te delen. Want bij golf is het heel eenvoudig, you love it or you hate it! 

5. Op welke volgende Link26 activiteit vinden we jou zeker terug?

Als ik kan, dan kom ik. Ik vind vooral de grote variëteit interessant. Ik denk aan het bezoek van het stadhuis, het ontbijt seminarie met de vice-rector van UA, maar je vindt me eveneens terug bij een after work drink. Als ik er niet ben, dan is het omdat ik niet kan.

5 vragen aan onze leden

1
2
3
4


Lid worden?

Wil je ook graag deel uitmaken van Link 26? Schrijf je dan snel in!Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van Link 26.BluePoint BBQ 3.0
18/06/2019

BluePoint BBQ 3.0

Hoe netwerken? Tips and tricks + speeddating
7/05/2019

Hoe netwerken? Tips and tricks + speeddating

The network always wins!

Netwerken wordt steeds belangrijker in onze professionele leefwereld, daarom moet dit goed en verstandig worden aangepakt. Op dinsdag 7 mei geeft spreker Filip Verstraete ons de ultieme tips and tricks om te netwerken. Filip is Senior Business...

After Work Drink - Hotel Tulip Inn
28/03/2019

After Work Drink - Hotel Tulip Inn

Leer elkaar kennen en ontdek nieuwe opportuniteiten!

Link 26 nodigt u uit op de After Work Drink van donderdag 28 maart vanaf 17u30 te Hotel Tulip Inn. Het hotel werd recentelijk gerenoveerd en wij worden ontvangen in de vernieuwde bar. Geniet van een drankje en...Golden sponsors

Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten
Buga Auto
Pro-Pay NV
EASYPAY GROUP Antwerpen
Drukkerij Baeyens
Finvision Antwerpen
KPMG
Parkmobile Belgium


In partnerschap met...

District Berchem