Webinar - Kennis, daar zitten twee benen onder

Webinar - Kennis, daar zitten twee benen onder

 

14/05/2020 - 9u00 - 9u45


In samenwerking met De Opleidingscoach organiseren we een Webinar over kennisdeling

Het kan soms frustrerend zijn: je steekt veel tijd en energie in het opleiden van een medewerker en deze beslist nu te vertrekken. En met het vertrek van deze medewerker, vertrekt meteen ook heel wat ervaring en kennis. Gelukkig is het omgekeerde ook waar: nieuwe mensen introduceren op hun beurt ook heel wat kennis en ervaring binnen jouw organisatie.

Eén van de cruciale vragen wanneer je hiermee geconfronteerd wordt, is dan: hoe kunnen we ervoor zorgen dat, met het vertrek van deze medewerker, niet alle kennis verloren gaat? Hoe kunnen we de kennis doorgeven aan nieuwe medewerkers?

Net zoals met alles, is het ondersteunen van (nieuwe) mensen een evenwichtsoefening: je hebt beperkte tijd en budget die je kan geven aan het ondersteunen van deze mensen. Hoe ga je nu kiezen waar je tijd en budget aan gaat spenderen? Wanneer kies je er bv. voor om dingen op papier te zetten en wat zet je niet op papier? Hoe bepaal je welke kennis het meest belangrijk is om uit te wisselen? En waar ga je bewust geen omkadering bieden?

Tijdens deze introductiewebinar zoomen we in op deze vraagstukken en geven we concrete handvatten mee die jou in staat zullen stellen hiermee om te gaan binnen jouw bedrijf.

Hieronder vind je alle praktische informatie:


Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van Link 26.1
2
3
4


Lid worden?

Wil je ook graag deel uitmaken van Link 26? Schrijf je dan snel in!Golden sponsors

Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten
KBC
EASYPAY GROUP Antwerpen
Abricasa
Drukkerij Jacobs
Unizo
KPMG


In partnerschap met...

District Berchem